Herken je dit?

Na een onrustige nacht, omdat je weer lag te piekeren, sta je op omdat er weer van alles op je bordje ligt. De dag start hectisch en zoals altijd treuzelen de kinderen en ben je aan het mopperen op je man. Terwijl je gehaast de deur uit vliegt, ben je bang dat je wat vergeten bent, maar geen idee meer wat.  Je rent door de dag en je voelt de kritische blik van je manager regelmatig jouw kant op gaan. Je hebt toch niets fout gedaan? Je bent gespannen en onzekerheid steekt steeds regelmatiger te kop op.
Je vriendin appt of je aan het eind van de dag wat komt drinken, je zou zo graag willen maar je bent veel te moe. Je stelt haar weer teleur en daar voel je je schuldig over. Maar ja, voordat je thuis bent, iedereen gegeten heeft, de boel weer aan kant is en jij je laatste mails verzonden hebt, kun je alleen nog maar uitgeteld op de bank liggen.
Alles wat je doet op een dag is essentieel en je verantwoordelijkheidsgevoel is groot, maar je kunt niks de aandacht te geven die het verdient. En jezelf al helemaal niet. Weet je eigenlijk nog wel wat je zelf wilt? Je bent gestresst en je hoofd zit vol. Je probeert overeind te blijven, maar je voelt dat je het zo niet lang meer volhoudt. Je kunt er in ieder geval niets meer bij hebben.

Zou het niet heerlijk zijn als:

Je uit te overlevingsstand bent en na een goede nachtrust opstaat en zin hebt in een nieuwe dag? Jij rust hebt in je hoofd, waardoor je meer geduld hebt voor je kinderen en aandacht voor je man.  Hoe fijn zou het zijn als je moeiteloos je werk, de zorg voor de kinderen én een afspraakje met je vriendin met elkaar kunt combineren? Je in je werk kunt laten zien wat je echt in je mars hebt, maar je ook jouw grenzen kunt aangeven. Je beter om kunt gaan met stress en tegenslag. En wat als je kunt ontspannen en de tijd vindt om in je boek te lezen of aandacht te besteden aan wat jij eigenlijk echt wilt, zonder dat jij je schuldig voelt?

Dat kan met het programma

RUST IN JOUW DRUKKE LEVEN

Inhoud

🌸 wij spreken elkaar zes keer. Dat doen wij 1:1 in real live, verspreid over 3 maanden
🌸 je leert wat je nodig hebt om ontspannen te kunnen leven
🌸 je leert vaardigheden om structureel beter met stress situaties om te kunnen gaan
🌸 je ontvangt praktische tips
🌸 ik geef je tools en oefeningen om direct toe te passen

Na dit programma

🌸 ben je van je stressklachten af
🌸 heb je geleerd hoe je op een gezonde manier met stress kunt opgaan
🌸 heb je de rustknop in je hoofd gevonden, want je weet wat je kunt doen aan die wirwar van gedachtes
🌸 kun je ontspannen en zie je de kleine dingen die je gelukkig maken
🌸 heb je jouw zelfvertrouwen weer gevonden
🌸 heb je grip op je dag en kun je zaken afkrijgen zonder een opgejaagd gevoel in een constante race tegen de klok
🌸 weet je weer wat jij belangrijk vindt
🌸 maak jij tijd om te doen waar jij blij van wordt en spreek je af met je vriendin, zonder schuldgevoel
🌸 ga je relaxt de dag door
🌸 voel je je krachtig


Investering

De investering bedraagt €625,- incl. btw.
× Hoe kan ik je helpen?